Money talk

Ripple  digitale valuta

 

De ontwikkelingen op het gebied van internet hebben vanaf de komst van web 2.0 steeds meerdere fases en gekend. De komst van WEB 3.0 zorgde voor een totaal andere internet dementie van snelheid, bits en bites, maar ook bewegend beeld met een totale virtuele realiteit. Ook hier kreeg factor giraal geld een uitbreiding naar wat nu bekend staat als cryptocurrency, het meest belovende betaalmiddel met als ontstaan en basis, het internet. Hier is Ripple cryptovaluta er een van.

Cryptocurreny

Er zijn vele crypto valuta op de markt. Vele personen zijn ertoe over gegaan te investeren in cryptocurrency. Dit omdat het veel belovend is; de enorme fluctuatie en de hoge tegenwaarde die daar tegenover staan, maken deze virtuele valutasoort heel erg interessant voor investeerders. Een ding is zeker, de nieuwe valutasoort is geen gerucht en blijft ondanks de vele aanmaningen en het verbod van regeringen razend populair en is dan ook hard aan het groeien.

Cryptocurreny

Ripple cryptocurrency

Ripple is een van de cryptovalutas waar vooral de afgelopen periode veel ruchtbaarheid aan is gegeven. De nieuwe ontwikkeling is dat ook financiële instellingen zoals banken er toevoer zijn gegaan om crypto aandelen te kopen. Ook bij ondernemers blijkt de valuta van Ripple enorm de aandacht te hebben getrokken. Hierbij zijn ook de overboekingen en transacties veilig te noemen bij het bereiken van de eindgebruikers.

crypto

Populariteit

Steeds meer banken gaan er oe over om Ripple uit te proberen en na te gaan als die binnen de strategie van hun organisatie goed dienst kan doen. Zo kan met klem gezegd worden dat honderden banken momenteel de Ripple mogelijkheden aan het bekijken zijn. Aan de andere kant heeft Ripple als doel om in eerste instantie rond de 200 banken aan te sluiten. Dit betekent dat deze ontwikkeling ervoor zorg draagt dat het gebruik en de facilitering van Ripple steeds dichter bij de klant, waar jij deel van uitmaakt, wordt gebracht. Uiteraard betekent dit dat je niet perse hoeft te wachten op de mogelijkheid om via jou bank met Ripple om te gaan. De Internet is vrij en heeft voor razendsnelle globalisatie gezorgd. Hierdoor zijn de grenzen komen weg te vallen en kan je dus rechtstreeksmet Ripplevaluta in zee gaan.

Steeds weer wordt door kritische volgers een inflatie aangekondigd. Echter denkt de markt hier anders over. Omdat er steeds meer transacties worden gepleegd en de vraag steeds hoger wordt, betekent dit een waarde vermeerdering en dus een prijs inflatie.

Crypto